Članci

IZLET SANJKALIŠTE CVITUŠA - LOVINAC

 

Polazak autobusa subotom u 08:00 sati ispred trgovine Tommy sa Vidika. Vožnja autocestom oko 1 i pol sat do izlaza Sv. Rok. Nastavak kratke vožnje do mjesta Lovinac gdje se nalazi novootvoreno sanjkalište Cvituša na istoimenom brdu. Uz sanjkalište je postavljen i objekt za jelo i piće koji cijelog dana poslužuje ličke specijalitete, također otvorena je i suvernica.

lovinac sanjkaliste lovinac sanjkaliste1 lovinac sanjkaliste2 lovinac sanjkaliste3 lovinac sanjkaliste4 restorana braja1

 

 

Da bi sanjkanje bilo moguće i bez snježnog pokrivača osigurani su i snježni topovi koji pune stazu snijegom. Staza je duga 120 metara, a postavljena je i mala vučnica tako da je sve spremno za sanjkanje. Ručak za grupe se može organizirati u restoranu udaljenom svega par kilometara od sanjkališta ili na samom sanjkalištu uz nešto skromniji, ali i povoljniji jelovnik.

CIJENA PROGRAMA:

Već od 130 kn

CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz autobusom visoke turističke klase, osiguranje putnika i prtljage tijekom prijevoza, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja tijekom prijevoza, osiguranje od odgovornosti, organizaciju putovanja te PDV.

restoran braja 2 restoran braja 7 restoran braja 8 restoran braja 9 restoran braja 12

U ponudi Bistroa Braja nalaze se dječiji meni i meni za odrasle. 

Dječji meni: juha, glavnojelo, prilog, sok

Odrasli meni: juha, glavno jelo, prilog, desert, vino/pivo ili sok

INFORMACIJE I REZERVACIJE moguće su svakim radnim danom od 08:00—16:00 sati na broj telefona 022 350 015 ili na mail  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .