Ova stranica koristi cookies (kolačiče) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Daljnim korištenjem stranice suglasni ste s korištenjem kolačića

UHPA CERTIFIKAT

certifikat

Ponosni smo vlasnici certifikata Specijalist za školska putovanja. Ovim certifikatom smo se obvezali zadovoljavati visoke kriterije prvenstveno u odnosu na naše korisnike usluga, a potom i na naše partnere i dobavaljače. Spomenute kriterije agencija zadovoljava dokazivanjem dosadašnje i trenutne poslovne aktivnosti, kompetencijom zaposlenika i suradnika te obvezom cjeloživotnog obrazovanja istih, stalnim razvojem i inovacijom programa agencije, društveno odgovornim poslovanjem kao i aktivnošću u sustavu turističkih zajednica. Uz sve to, svi specijalisti su potpisnici posebnog etičkog kodeksa kojim se obvezuju poslovati u skladu s pravilima struke, profesionalnim i odgovornim odnosom prema kupcima, kolegama i dobavljačima.

Travelife

Travellife-logo

Jedno od postignuća agencije Pražen putovanja d.o.o. je certifikat za Travelife sustav koji pomaže upravljati i unapređivati društvene i okolišne utjecaje time što se pridržava kriterija održivosti. Travelife je vodeća inicijativa  za osposobljavanje, upravljanje i certificiranje turističkih tvrtki koje su posvećene održivom razvoju.